The Reader

Saturday, April 13

Kids

Assalamualaikum & Haip ^^

Seperti yang korang tahu, saya ni seorang yang tak mesra alam dengan budak-budak. Hehehe. Ada mention kat entry yang sebelumnya. *sini* Boleh lah, ajak main sama-sama tapi kejap je. Sebabkan budak-budak ni payah gilaa nak jaga. Sebab saya ada adik kan. Tak tahu? *tekan sini* dan *sini* #Amboi, promote entry yang sebelumnya pula. :P

Walaupun tak suka dengan budak-budak taklah sampai tahap jumpa budak-budak je terus nak marah lah, pukul lah. Tengok juga kelakuan dia. Kalau baik, kita layan dengan baik. Kalau sebaliknya kita kena tegas sikit. So, most of kids will respect me sebab aku tak seberapa mesra dengan dorang. =,=

Mesra tapi tak mesra sangat. Ehhhh? But, I love taken they picture. Nampak suci gitu. So, kat bawah ni gambar mereka yang saya tangkap.















p/s : buah cempedak diluar pagar,
       ambil galah tolong jolokkan,
       saya budak baru belajar,
       kalau salah tolong tunjukkan.

24 comments:

  1. sy suka budak2, tp kalo yg nakal tuh..mmg asyik kena jer...
    anak2 buah ckp sy ni mcm harimau garangnyer...hahaha
    tp best gak, baru dorg tkut... :P

    ReplyDelete
  2. wah semua nie..anak siapa..hihi..

    ReplyDelete
  3. suka gak dengan budak-budak tapi lagi suka baby.hehe.

    ReplyDelete
  4. suka sangat ngan budak2 :) tengok diorang teringin nak ada anak sendiri :P hehe :)

    ReplyDelete
  5. oh..kita sama la dik..budak2 mmg tak berapa nak mesra..kalau kita dtinggalkn dngn kids..rasanya boleh mati kebosanan..ahaha.. nice photos.. :)

    ReplyDelete
  6. budak2 ni kalau kita tak kenal lagi, tak mesra lagi mmg macam tak best, annoying tapi once kita dah rapat dengan mereka. Haa, tima tu kita boleh lihat siapa lebih kanak-kanak drpd siapa XD

    ReplyDelete
  7. mcm2 rupa bentuk dan gaya. yg pasti semua comel2.

    ReplyDelete
  8. same la
    iema pun tax suke sangat ngan budak2
    lagi2 yg nakal... naik menyampah pun ade
    kalau yg asik menanya toe, lagi meluat.. huhu
    iema tax mesra ngan budak2 kecuali ngan anax sedara mara ^^

    ReplyDelete
  9. X suka takpe, jangan buli sudah..hehe.. ;)

    ReplyDelete
  10. alamak acik pulak suka budk2.. layan mereka enjoy

    ReplyDelete
  11. Setakat ni takde pula rasa tak suka bila tgk budak2,
    kalau nakal sikit2 tu xpe boleh diterima..
    jangan yg nakal sgt tu dah la x)

    Nice photos by the way

    ReplyDelete
  12. Saya suka budak2, lagi2 budak perempuan. Comel je ;) hee. Tapi tak berapa pandai bab nak jaga budak2 ni..

    ReplyDelete
  13. pandai die amek gambar boleh tlg ajarkan?

    ReplyDelete
  14. Potrait photography.. Nice.. boleh pegi jauh ...

    ReplyDelete
  15. adakah mereka itu. kita yg dl.. :)

    ReplyDelete
  16. comel jer mereka tuw marniey :) dah boleh jadi photographer nim :)

    ReplyDelete
  17. heeheehee...kita lebih kurg sama kot...dgn bebudak ta mesra sgt pon.tapi,heran,bebudak suka kita..bakal papa mithali kot satu hri nnti..haahaahaa...tapi,walupon kurg mesra dgn bebudak,rasanya tak sabar2 nak ada ank sedirik..haahaahaa :)

    ReplyDelete
  18. Peraduan untuk bloggers!

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=655063654509982&set=pb.595877987095216.-2207520000.1365663655&type=3&theater

    ReplyDelete
  19. Santeknya gambar!!! Adik nk bljr drp kakak boleh? (adik la sgt). :p

    ReplyDelete
  20. Comelnya yang berjilbab tu. Boleh jadi calon isteri. Eh. :3

    ReplyDelete
  21. Comel² semuanye...Gambar pun cantik² tu.. ^^

    ReplyDelete
  22. Kanak-kanak ibarat lembaran putih yang perlu dicorakkan dengan warna yang cantik untuk menghasilkan lukisan yang bermutu ^_^

    ReplyDelete
  23. Wah...pandai ye ambil gambar..Ini guna kamera yang adik dapat tu ye..Hehe..cantik. Dan adik2 manis itu juga comel. ^________^

    ReplyDelete