The Reader

Tuesday, May 29

Hang Out with my Gegirl


Assalamualaikum dan Hello >.<

Hari ini saya bersuka ria dengan kawan perempuan saya. Baru je pulang ni, tak tukar baju lagi terus update blog. Transfer semua gambar yang diambil tadi dekat lappy, kemudian create new post. Hehe. Rasa gembira masih terasa lagi. Rindu yang berbulan-bulan akhirnya terubat juga. Selalunya texting je ataupun calling. Ni bila dah keluar bareng-bareng syok sangat.

Kami habis kan masa lebih kurang 6 jam. Lama sangat kan? Well, kami kan gegirl, banyak sangat yang nak kongsi.  Rasa suka, duka, gembira, senang, sakit. Kira 1001 perasaan lah. Dan gambar dibawah gambar yang saya ambil. Kalau boleh nak hang out lagi. Bila dan dimana biar masa yang menentukan. Cewahhh~

Let's Picture Do The Talk.

Indah khabar dari rupa.. LOL


Sebenarnya banyak lagi, tapi biarlah yang separuh tu menjadi simpanan saya. Hehe. Cuti memang awesome. Cuti korang pula macam mana? Mesti gempak dari saya kan? Hehe, janganlah lupa kongsi cerita holiday korang. Cukup sampai sini, nanti saya update lagi. The End~



15 comments:

  1. seronok kan kuar lepak ngan kengkawan.:)

    ReplyDelete
  2. semoga dpt 9A SPM ye... :)
    jemput follow my blog.. I'm done!

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH akan diusahakan. Btw, thanx follow. i will. >.<

      Delete
  3. selamat bercuti...gunakan masa bercuti dgn sebaiknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat bercuti.. hhihi, insyaALLAH :D

      Delete
  4. bestnyeee lepak2 cmnie kan....huhu

    ReplyDelete
  5. best la ley hang out ngan kwn2 :)

    ReplyDelete
  6. soronok kan dapat kuar ngan kwan2.lagi2 kawan yg rapat.

    ReplyDelete