The Reader

Saturday, June 1

Dear June !

Assalamualaikum & Hello.



Tak sangka dah masuk bulan 6. Kenapa cepat sangat ni. Ohwww, belum sedia nak sekolah.
Baki cuti tinggal seminggu 1 hari. Kyaaaa. Nak cuti lagi. Kfine. Ayat gedik sangat.
Btw, wishlist untuk June.

* SEMAKIN RAJIN UPDATE BLOG.
* SEMAKIN RAJIN TULIS KAT MY LITTLE DIARY *kita ada diari tahu*:P
* SEMAKIN RAJIN BELAJAR DAN TAKNAK MALAS-MALAS.
* KURANGKAN SHOPPING ONLINE.


Banyak lagi nak tulis tapi malu pula. Biar saya je sorang yang tahu. hikhok.

p/s : 22 hari lagi till the "DAY"

8 comments:

  1. all the best! bestnya ada diari.. akak dulu ada juga, lepas tu dah tak tulis2 :P hehe...

    p/s : akak suka sangat lagu ni.. comel x) tahu pun dari blog Mar la :)

    ReplyDelete
  2. jangan malu2 .. tulis je pangang2 pon ok..ada orang bace jgn risau ... acik support :)

    ReplyDelete
  3. Hehe, all the best dgn wishlistt tuuu. :D
    Semoga dipermudahkan.

    ReplyDelete
  4. hak r..skjap je msa berlalu :) dah nk msuk blan ramadhan..

    ReplyDelete
  5. uihh kite takut nak ade diari.
    semua benda kita simpan dalam hati.
    hati adelah diari terbaik :)

    ReplyDelete
  6. wah,ada diari lah.^^
    all da best ya!!

    ReplyDelete
  7. hehe..diari kita dah buang..blog dah macam diari..hehe ^^ 22 hari lagi? ada apa? hehe

    ReplyDelete