The Reader

Monday, April 29

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

25 comments:

  1. Macam best je. Btw goodluck :)

    ReplyDelete
  2. hehe..ramai join segmen ni.. :) goodluck

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari segmen sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. joined from same segmen
    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

    ReplyDelete
  6. Good luck! :D
    jom join Mini GA dari saya,29 hadiah untuk 29 pemenang! :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-by-nurulfhmt.html

    ReplyDelete
  7. hai akak comel , sya singgah kat sini jap :D


    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen dear :)...pakat ramai join segmen nie..hihi

    ReplyDelete
  9. singgah sini.

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. salam pagi...
    datang dari segmen yang sama
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    jom singah blog saya..

    ReplyDelete
  11. Lin datang sini dari segmen yang sama~

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    Salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. # Jom join segmen ne & dpt header free yg awesome !

    http://celotehpolka.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-header-free-by-cik.html

    ReplyDelete
  15. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum!!!Ada org tak??Datang melawat!!!..Lawat la balik blog saya!! Hua3
    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html...

    ReplyDelete
  17. p/s: jom join segmen deno? segmen sempena LUPUS awareness month .. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
  18. Bw http://www.kisahemasputih.com/ :)

    ReplyDelete