The Reader

Tuesday, March 19

Debaran Kian Terasa!!

Assalamualaikum & Hai!!

Baca tak title entry saya kali ini. Debaran Kian Terasa. Sebagai pelajar yang mengambil Peperiksaan SPM 2012 saya rasa sangat takut. Takut. Takut. Dan Takut. Serta Takut lagi. =.="
Memanglah saya patut takut sebab saya telah habiskan masa belajar selama 11 tahun untuk ambil SPM. Lama tu wei. Takkan nak sia-siakan macam tu je kan?

Apa pun saya masih ada "DUA HARI LAGI" untuk kumpulkan kekuatan dalam diri. Menerima apa adanya keputusan SPM saya nanti. Sebab itu adalah rezeki dan usaha saya. Tak lupa juga untuk doa banyak-banyak dekat ALLAH.  =")

Buat batch 95 good luck. In Shaa Allah kita boleh dapat straight A. Amin!



SOMEBODY PLEASE JUST SHOOT ME NOW!!! *loljk*





17 comments:

  1. Good Luck to you!!
    Moga sukses yer!! :))

    ReplyDelete
  2. amin :) moga dapat result yg baik

    ReplyDelete
  3. Good luck.... saya doakan yg terbaik...

    ReplyDelete
  4. Good Luck Marniey..
    moga dapat result yang baik..

    ReplyDelete
  5. semoga sukses selalu.
    saya akan turut mendoakan, semoga semuanya lancar, aman dan damai

    ReplyDelete
  6. dah usaha, perlu terima seadanya. good luck dik :)

    ReplyDelete
  7. byk2 kn berdoanye sis ..moga result gempak..

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya .. uncle masuk dari blog nik ros.

    ReplyDelete
  9. tak lama keluar result? mesti berdebar2 kan dik.. moga result tu memberangsangkan.. Amin..

    ReplyDelete
  10. insyaAllah..gudluck yea dik
    moga dapat result gempak nanti

    ReplyDelete
  11. goodluck, dh study kuat2 pasti dh boleh agk resultnya mcm mana kannn....

    semangat! sblm kluar rumah baca bismillah byk2.

    ReplyDelete
  12. oh yeah..esok kan? hehe..tawakal tau..n jangan gelabah sangat..hehe.. :) inshaAllah la berjaya.. :)

    ReplyDelete
  13. Good luck untuk awak. Good luck untuk saya sekali! Oh, cuaknya! T_____T

    ReplyDelete
  14. good luck mar~~ azuria doakan awk sukses dpt 9A ya..:)

    ReplyDelete
  15. Good Luck & All the best .

    ReplyDelete