The Reader

Thursday, December 6

Come Back!!!!!!!!!


Assalamualaikum and Hello eberibadi! *muka eksaited*
 





Aucak! Aucak! Well, saya dah kembali. Ingat lagi tak saya siapa? *bunyi cangkerik*
Amboi, mentang-mentanglah dah tak update blog hampir setengah tahun korang dah lupa kat saya. Takpe saya, maafkan kesalahan korang semua. Cewah...

Banyak sangat nak saya kongsi kan dengan korang semua. Maklum lah, saya kan budak "LEPASAN SPM". *hidung kembang*. Tapi mungkin di entry yang akan datang sebab sekarang saya nak blogwalking. Dah lama giler tak terjah belog korang kan? Kan? Kan? *angkat kening*

Tapi sebelum itu, korang perasan tak blog saya ni dah lain. Well, pink uolsss. =,=`. Tapi saya bukan peminat pink tapi entah lah sedap je tengok kan? Hehehe. Lagi satu, link dah berubah, dekayangan.blogspot.com . Maaf kalau korang ada tercari-cari blog saya selama ini, *kalau ada*. 

Klah, sampai berjumpa di entry yang seterusnya. *cough*

p/s : Miss sama uolss.


with love,
MarniZ

7 comments:

  1. yeayyy.. dah merdeka yea
    seronok la :)

    ReplyDelete
  2. Yeay, dah habis SPM kan? btw, dulu link apa eh?

    ReplyDelete
  3. wahh dah habis spm....syioknyeee merdeka.

    ReplyDelete
  4. merdekaa! hehe welcome back dear :)

    ReplyDelete
  5. akhirnya dia dah kembali!!! hehehehe..welcome back awak... lepas ni kena rajin update tau..hehehe

    ReplyDelete
  6. nnti klu sy balik...sy nak guna beg mu ye...tq

    -ur sis-

    ReplyDelete