The Reader

Friday, November 11

1 2 3 Tukar !



Assalamualaikum,

Apa kabar korang semua? Harap baik-baik saja. Dah lama tak update blog sebab sibuk dengan tugas-tugas di sekolah. Memang tak menang tangan. Tapi sekarang dah 'free'. Dah cuti. Horeyyy! Tadi ada tanda tangan rekod, dan result aku memang jatuh menjunam. Macam orang yang daki gunung everest kemudian jatuh tergolek-golek. Faham tak? Hahaha, hebat betul hiperbola aku nie. =.=`. Tapi memang macam @#$^.

Ok stop, sekarang perkara kedua pula, aku happy yang teramat sebab date sekarang " 11.11.11 " . Wahhh, favorite aku tu. Awesome. Menarik! Sebab itu, aku nak edit blog aku ne. Nak ubah mana-mana yang patut. Dan jadi lah yang macam sekarang. Keungu-unguan. Cantik tak? Menarik tak? Hohoho. Simple jew. At least, ada juga kan. 

Tapi bila aku lihat-lihat semula blog aku dahulu, aku lebih berpuas hati dengan tema blog aku sekarang nie. Hehehe.  





Waktu mula-mula ada blog.




Kali kedua.




Ketiga.



DAN SEKARANG ~





Kbai. ;-*



8 comments:

  1. rajin ye awk tukar theme..hehe

    ReplyDelete
  2. wah.. rajinnya. tapi kan yang mula2 tu cantik gi. =)

    ReplyDelete
  3. auww, i suka yng mula2 tuh. cute sngad2 ^^

    ReplyDelete
  4. bila berblogging dari masa ke semasa kit akan menjadi matang dan blog ini

    ReplyDelete
  5. miss eiza : hehehe, nak perubahan. :D

    nursyaza : thanx bg p'dpt :D

    anis nadia aswadi : owh, ye ke. nti ada msa tukar lgi. ohoho

    Hanif : betul :D

    HANIF : betul? arigato!

    ReplyDelete
  6. rajin betoi tukaq 2 layout design...kalau saya lah, sekali tukaq, bukan main pening kepala, tak mahir lagi coding2 dia tu...

    ReplyDelete