The Reader

Monday, October 31

Jangan risau aku tak 'Hilang' !!

Assalamualaikum,

Lama tak update blog aku nie. Lebih 2 minggu aku tak jenguk. Hukhukhuk, dah batuk-batuk dah. Mak ai', banyak sangat habuk. Wuuuu~ Bukan nya apa, tengah 'exam' kan takut tak fokus nanti. 

Tapi sekarang dah habis exam, jadi "MERDEKA". Amboi, happy betul. Memang lah siapa yang tak gembira kan? Terlalu banyak aku nak kongsi cerita-cerita dengan korang. Tapi rasa macam ketinggalan pula. Kuno. Sebab tak tahu perkembangan terkini. Sabar~

Tapi sekarang jangan risau, aku sudah plan apa aku dah nak buat. Hebat kan? Jangan puji.
Tapi, buat masa nie, aku tak update banyak-banyak story. Insya-ALLAH, esok aku update. Betul!
Buat masa sekarang aku nak blogwalking dulu. Nak tahu, apa yang berlaku di alam maya semenjak aku tak ada nie. Ewah.

Lagi satu, aku terover excited dan happy tahap dewa sebab follower aku dah cecah 300++. Syukur, alhamdulillah. Ok lah, esok update lagi. Salam. 

p/s :: Aku rindu setengah mati kat korang. Hahaha. 

10 comments:

  1. thaniah follower dah banyak...

    ReplyDelete
  2. selamat habes exam....!! haha XD

    ReplyDelete
  3. dgn excited bca entry nie trus follower kak..hahaha

    aku dh lama MERDEKA..hhahah(habis pmr)..grrr..congrats lerr dh banyak follow dia..hehe

    ReplyDelete
  4. memang Happy bila dah abis Exam..sis pun pernah merasainye.. ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah dah cecah 300++ followers :)

    ReplyDelete
  6. dah free bole lah update selalu :)

    ReplyDelete
  7. congrats for that!! :') and have a happy blogging!

    ReplyDelete