The Reader

Saturday, July 9

saya dan kaca mata

Assalamualaikum

Fuhhh!! Dah lama tak update blog. Windu lah.. Auwwww! Korang rindu aii tak? *ayat minta penampar*
Sebenarnya, aku tak da modal nak tulis apa. Hahaha. Kekeringan idea. Tapi, sebab aku ada azam yang tinggi *ewah* nak juga aku update blog nie. Jadi, aku pegilah jenguk sana, jenguk situ blog korang. Tapi jadi silent reader jew. Then, aku jumpa contest nie. Jadi aku apa lagi, join lah. Hohoho! 



Kalau nak tau lebih lanjut tekan kat atas. :P

Dan gambar yang dipertandingkan.

JENG



JENG



JENG




Hahahaha. Tengok pimple kat idung tu. :P. Gambar nie nampak 'blur' jew sebab diambil guna enfon. Tak edit pun. Biar nampak natural. Hahahaha! Diambil tahun lalu. Hahaha. Motif gambar nie, tiru artis KOREA konon. =>

 Dan aku tag :: Ena Kinang
                       Dyea Intan
                       Anda yang membaca entry ini. *miahahaha*

11 comments:

  1. cutenya,,, konform menang ni

    ReplyDelete
  2. hehe..insyaAllah org yg ditag tu akan menang..sebab k.syaz kena tag dengan marniey hr tu bole menang..thanks!

    ReplyDelete
  3. hahahahaa...memang macam korea dah tu.... :)

    ReplyDelete
  4. jerawat? tade pun. comelll :D

    ReplyDelete
  5. hye,blogwlking here.. gudluck!

    btw jom komen link entry wani ni.

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot =)

    ReplyDelete
  6. :) nice, tnpe edit baru nmpak nutral beuty kn

    ReplyDelete